У Рівненській області знайдену неповнолітню відправили до обласного центру соціально-психологічної реабілітації дітей

У Рівненській області знайдену неповнолітню відправили до обласного центру соціально-психологічної реабілітації дітей

01.04.15 14:48 0 564
Понад два місяці не було жодної звістки від 16-річної Мирослави Теплюк, жительки села Чудви Костопільського району, яка зникла ще 14 лютого. Орієнтування міліціонери розіслали у засоби масової інформації, роздали таксистам та водіям маршруток.

2 березня в Костопільський райвідділ УМВС України в Рівненській області звернулася мати і повідомила про зникнення її 16-річної дочки. Мирослава 14 лютого пішла з дому та до того часу не повернулась. Дівчина і раніше неодноразово втікала з дому на тривалий час.

29 березня один із таксистів, проїжджаючи автодорогою Київ-Чоп в напрямку Острозького району, помітив біля дороги дівчину, схожу на Мирославу. Він зателефонував начальнику кримінальної міліції Костопільського РВ УМВС Андрію Кушику. Міліціонер попросив таксиста відвезти її в Острозький міськвідділ міліції. Таксист не помилився. Це справді була Мирослава, втім дівчина дещо змінила свій зовнішній вигляд. Вона не лише мала інший одяг і перефарбоване волосся, а й відмовлялася називати своє справжнє ім'я. Неповнолітня зізналась, що жила та працювала останнім часом у Львові. Втікачку відправили до обласного центру соціально-психологічної реабілітації дітей, де необхідно встановити причини, через які дівчина не бажає повертатися додому.

Тетяна Корольчук,

Костопільський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: Конфлікт двоє волинян ...

КОМЕНТАРІ