У Рівненській області кваліфікаційна атестація як маленьке свято краси

У Рівненській області кваліфікаційна атестація як маленьке свято краси

01.04.15 09:01 0 698
У якості моделей для кваліфікаційної роботи перукар-модельєр Світлана Журжа запросила свого чоловіка та старшу доньку, які дуже підтримують її нове заняття та прагнення навчатися. А вдома у творчої мами, яка, до речі, має дві вищі освіти, ще двоє менших діток. Світлана Святославівна зізналася, що мріє розпочати свою справу у сфері індустрії краси, тим більше, що у її селі перукарні немає. Та й декого із своїх колег по групі хотіла б запросити до співпраці.. Жінка упевнена в своїх силах, задоволена здобутими знаннями і вдячна службі зайнятості за допомогу.

Працювати у тандемі з часом зможуть незабаром і Людмила Кричильська із сестрою, яка навчається в РЦПТО ДСЗ у групі візажистів. Для сестри, котра на іспиті стала моделлю, Людмила створила цікаву сучасну зачіску.

Своїми уміннями та креативністю перукарі-модельєри перетворили кваліфікаційну атестацію, яка днями відбулася у Рівненському центрі професійно-технічної освіти державної служби зайнятості, на своєрідне свято краси. Випускниці помітно хвилювалися, розповідаючи про свої творіння, але підтримка майстра виробничого навчання Анни Зотік додавала їм упевненості.

Варто зазначити, що у кваліфікаційній комісії, крім заступника директора РЦПТО ДСЗ з навчально-виробничої роботи Руслани Бодренко, були й колишні випускники навчального закладу, а тепер позаштатний викладач перукарської справи Ганна Яценя та представник роботодавця Володимир Андріюк. Отож тепер вони вдумливо оцінювали роботу своїх «новоспечених» колег.

А подивитися було на що. Складні вишукані зачіски на основі кіс, цікаві способи фарбування та стрижки, створення цілісних образів продемонстрували слухачки, направлені на навчання Рівненським міським, Дубенським міськрайонним, Гощанським, Здолбунівським, Млинівським, Рівненським, Рокитнівським та Сарненським районними центрами зайнятості.

Успішно навчалися у цій групі і безробітні з Бродів, Шепетівки та Старокостянтинова. Ольга Микитюк, Анжела Ткаченко та Ірина Мельник дуже позитивно відгукуються про організацію навчання і проживання, захоплено дякують майстру Анні Зотік. Комісію вразив авангардний молодіжний образ, створений для показу Анжелою Ткаченко. Вона продумала не тільки зачіску, макіяж, арт-розпис обличчя, але й незвичний одяг та прикраси казкової чи то зимової королеви, чи то задерикуватої відьмочки.

Руслана Бодренко вручила слухачкам свідоцтва державного зразка, поцікавилася враженнями від виробничої практики та перспективами працевлаштування. До речі, більшість випускниць уже знають свої місця праці, ще декількох рівненські роботодавці запросили на співбесіду. Руслана Володимирівна побажала усім з часом самим стати керівниками перукарень чи салонів краси.

Якщо ви хочете здобути професію перукаря-модельєра, звертайтеся до Рівненського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості (м.Рівне, вул.Пирогова, 8, тел.68-37-95) або у найближчий центр зайнятості.

Більше інформації про навчальний заклад – на сайті www.rcpto.org.ua

Про це повідомили у Рівненському міському центрі зайнятості
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На початку квітня ...
Наступна новина: Івано-Франківщина: ...

КОМЕНТАРІ