У Рівненській області день відкритих дверей в Дубровицькому районному центрі зайнятості

У Рівненській області день відкритих дверей в Дубровицькому районному центрі зайнятості

01.04.15 15:14 0 646
У рамках заходів, спрямованих на висвітлення послуг служби зайнятості, популяризації робітничих професій, поінформованості населення про ситуацію на ринку праці, спеціалісти Дубровицького районного центру зайнятості провели День відкритих дверей центру.

Безробітним презентували послуги служби зайнятості, розповіли про ринок праці міста та району, особливості працевлаштування у сучасних умовах. Фахівці центру зайнятості акцентували увагу учасників заходу на актуальності робітничих професій, реальному попиті роботодавців на представників цих спеціальностей, можливості безкоштовного навчання за сприянням служби зайнятості. Безробітним провели екскурсію інформаційними секторами центру зайнятості.

Цікавою була друга частина заходу, на якій були присутні учні 5-х класів загальноосвітніх шкіл. У різноманітних конкурсах та іграх діти дізнавалися про світ професій. Школярі розгадували загадки та ребуси та малювали на тему «Моя улюблена професія». На завершення захоплюючого профорієнтаційного свята діти отримали заохочувальні подарунки.

Про це повідомили у Рівненському міському центрі зайнятості
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Вінничині - Маючи ...
Наступна новина: На Тернопіллі створено ...

КОМЕНТАРІ