Друга загальноміська толока у Тернополі відбудеться 3 квітня

Друга загальноміська толока у Тернополі відбудеться 3 квітня

01.04.15 12:15 0 606
У п’ятницю, 3 квітня, у Тернополі розпочнеться друга загальноміська толока, яку проведуть у рамках двомісячника благоустрою. За словами заступника начальника управління ЖКГ Олега Соколовського, до толоки планують долучитися представники ЖЕКів, ОСББ, навчальних закладів, організацій та установ.

«У рамках толоки ми продовжуємо очистку підвалів, горищ будинків, прибирання прибудинкових територій. Проте одним із головних об’єктів другої толоки буде прибирання регіонально-ландшафтного парку «Загребелля», де ми плануємо створити «Парк здоров’я», - розповідає Олег Соколовський. – Також будемо прибирати інші парки, зелені зони вздовж дороги вул. Львівської, прибережну смугу р. Серет, Тернопільського ставу, придорожні зелені смуги та міські кладовища».

Міський голова Сергій Надал запрошує тернополян приєднатися до ініціативи і разом прибрати місто перед Великоднем, зробити його ще чистішим.

«Нашу першу толоку підтримали представники більше двадцяти організацій, освітяни та медики, - каже Сергій Надал. – Разом нам уже вдалося довести, що тернополяни небайдужі до навколишнього середовища, тепер же на другу толоку ми очікуємо ще більше мешканців, які допомагатимуть підготувати місто до прийдешніх свят та теплої пори року».

Нагадаємо, що у рамках першої толоки, яка відбувалася наприкінці березня, тернополяни прибрали парки, території біля лікарень, навчальних закладів, а також зелені зони.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: У Львівській області у ...

КОМЕНТАРІ