Хмельницька область: протягом двох діб піротехніки ДСНС знищили 59 вибухонебезпечних предметів

Хмельницька область: протягом двох діб піротехніки ДСНС знищили 59 вибухонебезпечних предметів

02.04.15 08:55 0 693
1 квітня о 13:00 піротехніки Аварійно-рятувального загону спецпризначення Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій у Хмельницькій області знищили у спеціально відведеному місці 2 гранати Ф-1 часів Другої Світової війни, які були виявлені 31 березня в с. Копистин Хмельницького району під час проведення земляних робіт.

Вже о 15:30 сапери знищили в спеціально відведеному місці мінометну міну калібру 170 мм, яку було виявлено в с. Орлинці Шепетівського району під час проведення польових робіт.

А о 16:00 піротехніки знищили у спеціально відведеному місці 29 артилерійських снарядів Другої світової війни калібру 76 мм, які були виявлені під час контрольного обстеження місцевості в урочищі «Евеліна» в смт. Ярмолинці.

Напередодні, 31 березня о 16:00 сапери знищили у спеціально відведеному місці 23 артилерійські снаряди калібру 76 мм, 1 мінометну міну та 3 підривники до артснарядів, що були виявлені в тому ж самому урочищі «Евеліна».

Шановні громадяни! Дотримуйтеся правил безпеки під час виявлення вибухонебезпечних предметів. Ні в якому разі не беріть їх до рук, не переносьте, не розбирайте, тим більше не кидайте їх у багаття – це дуже небезпечно. Негайно повідомте про небезпечну знахідку до найближчого підрозділу Державної служби України з надзвичайних ситуацій за номером телефону – 101!

ГУ ДСНС України

у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ