Кримськотатарське інформагентство QHA переїхало до Києва

Кримськотатарське інформагентство QHA переїхало до Києва

02.04.15 11:35 0 622
Керівництво агентства QHA «Крымские новости» прийняло рішення про перенесення головного офісу в Київ через відмову в реєстрації.

Відповідну заяву агентство поширило в середу, пише Українська правда.

Відзначається, що після переходу Криму під контроль Російської Федерації, з причини відмови Роскомнадзором агентству в реєстрації, що характерно для багатьох кримськотатарських ЗМІ, керівництво прийняло рішення про перенесення головного офісу підприємства в столицю України – Київ.

«Керівництво QHA буде використовувати всі правові механізми та можливості для продовження інформаційної діяльності в Криму. Але до зміни ситуації офіс компанії буде знаходитися в Києві, а в різних містах України, а також в турецьких містах Анкара і Стамбул діятимуть регіональні відділення агентства», – сказано в заяві.

Інформагентство QHA «Агентство «Кримські новини», в перекладі на кримськотатарську – Q?r?m Haber Agentli?i/Ajans?) розпочало свою діяльність у Криму в 2006 році, свідоцтво про державну реєстрацію інформаційного агентства як суб’єкта інформаційної діяльності № 124 від 14 березня 2005 року.

Агентство здійснює діяльність російською, кримськотатарською, англійською мовами, надаючи користувачам текстову, фото- та відеоінформацію.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ