Чернівецька область: рятувальники ліквідували 3 пожежі

Чернівецька область: рятувальники ліквідували 3 пожежі

02.04.15 16:00 0 624
Протягом минулої доби у Чернівецькій області виникло 3 пожежі, 2 з яких сталися у місті Сторожинець. Так, по вул. Кіцманській горів житловий будинок. На момент виникнення пожежі в будівлі нікого не було, оскільки люди знаходилися в сусідньому ще одному житловому будинку. Загорання помітили сусіди, які повідомили мешканців будинку, а ті, в свою чергу, зателефонували до народної служби порятунку 101. На місце події прибув черговий караул Державної пожежно-рятувальної частини № 12 міста Сторожинець та місцева пожежна охорона села Чудей. Складність пожежі полягала в тому, що стіни та перекриття будинку були дерев’яними, а це сприяли швидкому розповсюдженню вогню. Тому існувала загроза перекидання полум’я на поруч розташовані житловий будинок та господарську будівлю. Вогнеборці оперативно локалізували пожежу в тих межах, у яких застали її на момент прибуття. В подальшому небезпека була ліквідована. Вогнем знищено покрівлю житлового будинку, речі домашнього вжитку. Завдяки діям пожежно-рятувальних підрозділів від вогню врятовано 2 будівлі. Попередньою причиною виникнення пожежі стало порушення правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення.

Ще одна пожежа в місті Сторожинець виникла в господарській будівлі по вул. Шмідта. Вже за 3 хвилини після виклику на місці події працювали рятувальники ДПРЧ № 12 міста Сторожинець, які оперативно ліквідували пожежу. Завдяки цьому вдалося не допустити перекидання вогню на поруч розташовані 2 житлові будинки, що дозволило врятувати їх від знищення. Полум’ям знищено господарські речі та майно.

Окрім того, в селі Мамаївці Кіцманського району сталося загорання газової труби на господарській будівлі. Вогнеборці міста Кіцмань та місцева пожежна команда смт. Лужани відразу виїхали за місцем виклику. Рятувальники проводили роботи по запобіганню подальшого розповсюдження вогню, а працівники газової служби перекрили подачу газу. За нетривалий час пожежа була ліквідована. На пожежі врятовано від знищення господарську будівлю.

Прес-служба УДСНС України у Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: На трасі Київ-Чоп під час ...

КОМЕНТАРІ