На Буковині чоловік намагався зарізати односельця через давню образу

На Буковині чоловік намагався зарізати односельця через давню образу

02.04.15 10:58 0 579
35-річний мешканець Кельменецького району під час відпочинку із товаришами на березі Дністра випив зайвого та пригадав, як його сусід колись поцупив у нього особисті та господарські речі. Ображений чоловік вирішив власноруч покарати кривдника.

За декілька хвилин нетверезий молодик дістався будинку потерпілого та виламав вхідні двері. Звісно ж, між ним та 28-річним господарем виник конфлікт. Коли в ході словесної перепалки власник будинку відвернувся, п'яний чоловік витягнув з кишені складаний ніж та поцілив ним у спину сусіда. Після цього розвернувся та пішов додому.

На крики збіглися інші сусіди, які і викликали «швидку» та міліцію. Потерпілого госпіталізували до Центральної районної лікарні. Нині його життю та здоров'ю нічого не загрожує.

Перед госпіталізацією постраждалий розповів про свого кривдника працівникам Кельменецького райвідділу міліції. Правоохоронці одразу ж прийшли до зловмисника додому. Їм довелося вгамовувати агресивного чоловіка. Той все не міг заспокоїтися та навіть взяв сокиру, аби закінчити розпочату справу – нав'язлива думка про смерть сусіда ніяк його не полишала. Встановлено, що 35-річний чоловік раніше лікувався у психіатричних закладах. Тепер він перебуває в Чернівецькій обласній психіатричній лікарні.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 125 (Умисне легке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Однак остаточна правова кваліфікація даного злочину буде надана після проведення відповідних експертиз. Досудове розслідування триває.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Тернопільщині ...

КОМЕНТАРІ