Буковинські дільничні інспектори міліції оперативно викрили зухвалого "домушника"

Буковинські дільничні інспектори міліції оперативно викрили зухвалого "домушника"

02.04.15 09:33 0 625
Мешканець міста Новодністровськ проник до квартири чоловіка, звідки поцупив майно на загальну суму понад 7 тисяч гривень.

До Сокирянського райвідділу міліції звернувся 65-річний мешканець села Сербичани, котрий повідомив, що з його квартири викрали дві батареї опалення, газовий котел та плиту.

Дільничні інспектори міліції одразу розпочали пошуки зловмисника. Зокрема міліціонери обстежили територію та опитали мешканців прилеглих будинків. Отримана інформація від громадян допомогла правоохоронцям встановити особу зухвалого зловмисника. Ним виявився 22-річний мешканець міста Новодністровськ. Молодик вже притягався до кримінальної відповідальності за скоєння майнових злочинів.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком до шести років. Досудове розслідування триває.

А правоохоронці вкотре нагадують буковинцям, щоб уберегтися від непроханих гостей не залишайте без нагляду своє майно, всі вікна та двері надійно зачиняйте на замки та засуви. Для посилення міцності дверей використовуйте подвійні вхідні двері. А найнадійнішим охоронцем вашої домівки є спеціально вмонтована сигналізація, котра виведена на пульт централізованої охорони найближчого відділення міліції. Будьте обережними і пильними, адже безпека вашого майна та квартири залежить насамперед від вас самих!

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Волинській області за ...

КОМЕНТАРІ