Вінницька область: рятувальники навчають правилам безпеки батьків та малюків

Вінницька область: рятувальники навчають правилам безпеки батьків та малюків

02.04.15 17:49 0 617
31 березня для вихованців дошкільного навчального закладу «Ромашка» села Мазурівка Чернівецького району рятувальники Вінниччини провели сімейну гру «Тато, мама, я – рятувальників сім`я». Під час заходу сім`ї-команди демонстрували навички користування вогнегасником та надання першої долікарської допомоги, демонстрували свою спритність, одягаючи бойові костюми пожежників та «рятуючи» іграшки із палаючого будинку. А ще і діти, і батьки довели, що добре знаються на правилах безпеки, коли давали блискучі відповіді у конкурсі «Знати, щоб вижити».

У світлі подій, які відбуваються на сході нашої держави, питання безпеки населення стоїть особливо гостро. Формат сімейної гри дозволяє охопити не лише дітей. В першу чергу саме такі заходи дають можливість акцентувати увагу, а якщо відверто – навчити батьків основним аспектам цивільного захисту. Адже основним завданням оперативно-рятувальної служби – навчити запобігати та допомагати, щоб не доводилося рятувати.

Як зазначалося раніше, гра «Тато, мама, я – рятувальників сім`я» проводиться на Вінниччині із лютого поточного року в усіх районах області. І варто зазначити, що в кожному закладі це відбувається по-своєму яскраво і незабутньо, а разом із приємними вра-женнями в пам`яті залишається основне – як зберегти своє життя!

ГУДСНС України у Вінницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: ПриватБанк розширив ...

КОМЕНТАРІ