Вінничина: цьогорічний Великодній ярмарок проходитиме біля торгового комплексу «ШОК» (+фото)

Вінничина: цьогорічний Великодній ярмарок проходитиме біля торгового комплексу «ШОК» (+фото)

02.04.15 14:55 0 620
31 березня, в облдержадміністрації під керівництвом першого заступника голови облдержадміністрації Андрія Гижка відбулося засідання ярмаркому.

На засіданні були присутні керівники відповідних структурних підрозділів облдержадміністрації та інших структур, що задіяні в організації та проведенні ярмарку.

Розпочинаючи нараду Андрій Гижко наголосив: «Принципова позиція обласної влади - наситити населення якісною передвеликодньою продукцією. Проведення ярмарку має пройти на високому рівні. Слід відпрацювати усі умови як для виробників, так і для споживачів. А це, перш за все, схеми заїздів на площадку торгового комплексу «ШОК», відпрацювання моделі розташування усіх об'єктів, задоволення потреб споживача ціновою політикою ярмарку та кількістю і якістю запропонованої продукції. Великодній ярмарок має підняти настрій вінничан та задовольнити їхні потреби в повному обсязі».

Нагадаємо, відповідно до розпорядження голови обласної державної адміністрації від 19 березня 2015 року № 164 «Про проведення Великодніх ярмарків» четвертого квітня 2015 року в місті Вінниці в мікрорайоні Вишенька на великій площадці біля торгового комплексу «ШОК» по вул. Келецький, 117, Б буде проведений Великодній ярмарок з продажу населенню сільськогосподарської продукції, продовольчих та інших товарів святкової тематики за цінами виробників. Ярмарок розпочне роботу о 8.00 годині ранку та закінчить роботу о 15.00 годині дня.

У Великодньому ярмарку приймуть участь сільськогосподарські формування, фермерські господарства, птахокомбінати, суб'єкти господарювання у сфері виробництва продовольчих товарів, торгівлі, ресторанного господарства, підприємства споживчої кооперації. Всього біля 150 суб'єктів господарювання.

Населенню буде запропоновано широкий асортимент м'ясних та ковбасних виробів, курей, яєць, олії, молокопродуктів, хлібобулочних, макаронних виробів, борошна, крупи, плодоовочевих консервів, овочів та фруктів, а також товари сувенірної святкової тематики, гончарні вироби, плетені кошики, декоративні свічки, писанки тощо.

Напередодні ярмарку проводиться моніторинг цінової ситуації на споживчому ринку. Основною умовою участі в ярмарку виробників буде зниження цін на 10-15% нижче ринкових. Питання ціноутворення на ярмарку під особливими контролем обласної влади.

В день роботи ярмарку на маршрутах громадського транспорту виділені додаткові трамваї, тролейбуси та автобуси і визначено, що провезення багажу в них буде безкоштовне.

Такі ж ярмарки будуть проведені у всіх містах та районних центрах із залученням сільськогосподарських товаровиробників, переробних підприємств, торгівлі, ресторанного господарства та інших суб'єктів господарювання.

У переддень Паски за православним календарем Вінницькій торгово-промисловій палаті в експоцентрі за сприянням обласної державної адміністрації і Вінницької міської ради 08-10 квітня 2015 року буде проведений передсвятковий Великодній ярмарок із залученням до участі у ньому фірмової торгівлі суб'єктів господарювання у сфері виробництва продовольчих товарів, товарі святкової тематики із виставкою-продажом «Купуй Вінницьке», які стали традиційними для нашої області.

В ході засідання учасники обговорили нагальні питання та внесли пропозиції щодо належного рівня організації та проведення і області Великоднього ярмарку.















Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Волинській області ...
Наступна новина: Про надання приміщення ...

КОМЕНТАРІ