Державтоінспекція Вінниччини розпочала дитячий фотоконкурс "Безпечна дорога додому"

Державтоінспекція Вінниччини розпочала дитячий фотоконкурс "Безпечна дорога додому"

02.04.15 10:00 0 637
З 1 квітня Державтоінспекція Вінниччини спільно з дитячим парком активного дозвілля «Дитяча планета» проводить фотоконкурс під назвою «Безпечна дорога додому».

Мета конкурсу - попередження дитячого дорожньо-транспортного травматизму та пропаганда безпеки дорожнього руху серед дітей.

Конкурс триватиме з 1.04.15 до 1.05.15 та буде проходити у 4 етапи.

Умови конкурсу. У конкурсі можуть брати участь діти до 18 років. На надісланій фотокартці має бути учасник конкурсу (можливо з батьками, іншими дітьми) та елементи проїзної частини дороги, дорожнє обладнання, транспортні засоби, засоби регулювання дорожнього руху та інше. Фотосюжет повинен містити пропаганду правил дорожнього руху та безпеку дорожнього руху.

I етап: протягом тижня з 1 квітня до 7 квітня включно учасники фотоконкурсу надсилають фотографії на електронну адресу konkyrsdai@i.ua. із зазначенням назви фотосюжета, П.І.П. учасника, віку, навчального закладу, класу або групи. З 8.04.15 по 15.04.15 на офіційному сайті Державтоінспекції Вінниччини відбудеться голосування користувачами Інтернету.

II етап: протягом тижня, починаючи з 8 квітня до 14 квітня включно, учасники фотоконкурсу надсилають фотографії на електронну адресу konkyrsdai@i.ua із зазначенням назви фотосюжета, П.І.П учасника, віку, навчального закладу, класу або групи. З 15.04.15 по 21.04.15 на офіційному сайті Державтоінспекції Вінниччини відбудеться голосування користувачами Інтернету.

III етап: протягом тижня, починаючи з 15 квітня до 21 квітня включно, учасники фотоконкурсу надсилають фотографії на електронну адресу konkyrsdai@i.ua із зазначенням назви фотосюжета, П.І.П учасника, віку, навчального закладу, класу або групи. З 22.04.15 по 28.04.15 на офіційному сайті Державтоінспекції Вінниччини відбудеться голосування користувачами Інтернету.

IV етап: протягом тижня п з 22 квітня до 28 квітня включно учасники фотоконкурсу надсилають фотографії на електронну адресу konkyrsdai@i.ua із зазначенням назви фотосюжета, П.І.П учасника, віку, навчального закладу, класу або групи. З 29.04.15 по 05.05.15 на офіційному сайті Державтоінспекції Вінниччини відбудеться голосування користувачами Інтернету.

Фінал: за результатами Інтернет-голосування буде визначено переможця на кожному з етапів, після чого відбудеться Інтернет-голосування серед переможців кожного з етапів. Переможець конкурсу буде визначений 1 червня на День захисту дітей та отримає подарунок від організаторів.

Кожен бажаючий зможе віддати свій голос лише за одну фотокартку на кожному з етапів фотоконкурсу.

СПР УДАІ УМВС України

у Вінницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області у ...
Наступна новина: ДАІ спільно з громадськістю ...

КОМЕНТАРІ