Звернення прокурора області до волинян-учасників АТО

Звернення прокурора області до волинян-учасників АТО

02.04.15 12:52 0 864
У складний та вирішальний для країни час волиняни-учасники АТО продемонстрували високий патріотизм й готовність самовіддано захищати свою державу від ворога.

ж, коли тисячі демобілізованих бійців повертаються до мирного життя, ми повинні так само принципово захищати права кожного з них.

У державі ухвалено низку змін до законодавчих актів для посилення соціального захисту громадян цієї категорії.

Розроблено відповідні заходи для забезпечення соціальної адаптації та налагодження повсякденного життя бійців, що повернулися із зони проведення антитерористичної операції, і в нашій області.

Усі болючі проблеми, серед яких - працевлаштування, надання земельних ділянок для вирішення житлово-побутових питань, надання статусу учасника бойових дій та інші мають бути невідкладно вирішені.

Разом з тим, ми знаємо наші реалії, за яких дієвість закону на місцях необхідно контролювати.

І хоч повноваження органів прокуратури зараз певною мірою змінено, я хочу запевнити демобілізованих бійців та їхні сім’ї, що я, як керівник правозахисного відомства, і прокурори міст та районів, у межах наданих повноважень, знайдемо важелі для забезпечення виконання вимог чинного законодавства щодо соціального захисту учасників АТО.

Прокурор області Дмитро Чепіжак
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У квітні на Львівщині ...
Наступна новина: Метою Стратегії ...

КОМЕНТАРІ