В Луцьку клуби за місцем проживання розпочали спартакіаду

В Луцьку клуби за місцем проживання розпочали спартакіаду

02.04.15 13:25 0 605
В спортивному клубі «Одісей» міського центру фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх», комітет по фізичній культурі та спорту провів змагання з тенісу настільного. Цим заходом організатори розпочали цикл змагань в рамках спартакіади міста 2014 серед команд клубів за місцем проживання міського центру фізичного здоров'я населення “Спорт для всіх” у V групі.

Право найсильнішої команди виборювали 7 міських клубів за місцем проживання, у складі яких брали участь кращі любителі малої ракетки з мікрорайонів нашого міста 2001-2003 років народження.

Юні спортсмени показали хорошу техніку володіння ракеткою, боротьбу за кожне очко та волю до перемоги. Оскільки змагання були командними, то вони проходили у запеклій боротьбі, адже від кожного учасника залежала доля команди.

За регламентом змагання проходили у два етапи. За підсумками попередніх змагань у підгрупах визначились команди, які продовжили боротьбу за призові місця та нагороди. З групи А до наступного етапу вийшли клуби «Олімпія» та «Одісей». У групі Б сильнішими були клуби «Юність» та «Лучеськ». Саме ці команди на другому етапі змагань вели боротьбу за перемогу.

За результатами захоплюючих півфіналів та фінальних зустрічей, перемогу в змаганнях святкували юні тенісисти 33-го мікрорайону з клубу «Олімпія» (керівник - спеціаліст Ніна Лисенко). Срібними призерами стала команда клубу «Юність» (керівник - Катерина Літвін) з району вокзалу, а третіми – клуб «Одісей» (керівник — Олег Хлопіцький) з 40-го мікрорайону міста.

По закінченні змагань з тенісу настільного переможці та призери були нагороджені дипломами міськспорткомітету.

Наступним видом змагань для команд клубів за місцем проживання МЦФЗН “Спорт для всіх” за програмою спартакіади міста плануються змагання з волейболу серед юнаків, які пройдуть 24-25 квітня.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Львові внаслідок ...

КОМЕНТАРІ