В обласному центрі патрульні затримали двох житомирян за зберігання наркотиків

В обласному центрі патрульні затримали двох житомирян за зберігання наркотиків

02.04.15 14:07 0 656
31 березня працівники міліції викрили двох жителів м. Житомира у незаконному зберіганні наркотичних засобів.

Інспектори патрульної служби зупинили на вулиці міста 20-річного місцевого жителя, у кишені куртки якого виявили згорток фольги з порошкоподібною масою білого кольору.

А інший наряд патрульних міліціонерів під час поверхневого огляду 46-річного житомирянина виявив поліетиленовий пакет з порошкоподібною масою жовтого кольору.

На місця подій було викликано слідчо-оперативну групу Житомирського міськвідділу міліції. За попередніми висновками експертів, вилучений в обох випадках порошок є амфетаміном.

Нині усе вилучене направлено на дослідження до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС, після висновків фахівців якого й буде дано остаточну кваліфікацію кожній з цих подій.

Шановні громадяни, нагадуємо Вам, що статтею 309 Кримінального кодексу України за незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту передбачено покарання у вигляді штрафу або виправних робіт, або арешту, або обмеження волі на строк до 3 років, або ж позбавлення волі на той самий строк.

Прес-служба УМВС

України в Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Волинська область: ...
Наступна новина: Вінничина: керівники ...

КОМЕНТАРІ