Державтоінспектори Закарпаття разом з журналістами ловили водіїв-порушників

Державтоінспектори Закарпаття разом з журналістами ловили водіїв-порушників

02.04.15 14:21 0 608
Під час рейду найбільший акцент робився на перевищенні встановленої швидкості.

Працівники ДАІ області провели спільний рейд разом із журналістами друкованих і електронних ЗМІ та представниками громадського об′єднання «Спеціальний контроль».

Першу зупинку учасники рейду зробили в селі Ракошино перед Мукачевом. Тут водії найчастіше порушують швидкісний режим.

Першим у поле зору працівників ДАІ потрапив водій пасажирського мікроавтобуса, котрий не пропустив пішохода. Під впливом відеокамер водій визнав порушення й пообіцяв надалі бути уважним. На перший раз його попередили про можливу відповідальність, а також нагадали про обов′язковість дотримання Правил дорожнього руху. Цього разу обійшлося без складання адмінпротоколу.

Наступна зупинка — відрізок дороги за санаторієм «Карпати» на тій же Мукачівщині. По дорозі туди «даішники» зафіксували кілька обгонів по суцільній смузі руху. Зате сам службовий автомобіль ДАІ ніхто з водіїв не наважився обігнати з порушенням правил…

Загалом за час перебування там перевіряючих жодних порушень виявлено не було. Можливо, проливний дощ став на заваді любителям швидкості. А можливо, водії просто попереджали один одного фарами про працівників ДАІ попереду.

Подібні спільні рейди з журналістами й представниками громадськості закарпатські «даішники» обіцяють проводити й надалі.

УДАІ УМВС України в Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Вінничина: керівники ...
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ