У Львові троє курсантів міліцейського вишу затримали злочинця,озброєного ножем

У Львові троє курсантів міліцейського вишу затримали злочинця,озброєного ножем

02.04.15 11:28 0 610
Ставши очевидцем злочину, курсант Львівського державного університету внутрішніх справ зі своїми старшими колегами затримали зловмисника та передали його працівникам Шевченківського райвідділу міліції Львова. Виявилося, що правоохоронці довгий час розшукували чоловіка за скоєння злочину.

Подія сталася у понеділок, 30 березня, у дворі одного з будинків на вулиці Замарстинівська у Львові. Курсант 3-го курсу факультету з підготовки фахівців для підрозділів слідства молодший сержант міліції Микола Покойовий помітив двох чоловіків, які жваво щось обговорювали.

В руках одного з них був ніж, яким чоловік погрожував своєму співрозмовнику. Не розгубившись, курсант почав до них наближатись, закликаючи заспокоїтись та опустити ніж. Коли ж нападник сховав ніж та почав утікати, Микола покликав на допомогу своїх товаришів.

(на фото зліва направо: Роман Каранець, Микола Покойовий та Володимир Федорак)

«Буквально за дві хвилини ми вже були на вулиці. Смішно казати, але вибігли ми в спортивних костюмах та домашніх капцях, – розповідають слухачі магістратури факультету з підготовки фахівців для підрозділів слідства лейтенанти міліції Володимир Федорак та Роман Каранець. – Наздогнавши утікача, ми викликали наряд міліції. Затриманим виявився 43-річний раніше судимий львів'янин, який упродовж тривалого часу перебував у розшуку».

Прес-служба МВС України,

відділ зв'язків з громадськістю ЛьвДУВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ