У Львівській області бродівська міська рада підтримала запит свободівців про виділення 100 тисяч з міського бюджету для пораненого льотчика

У Львівській області бродівська міська рада підтримала запит свободівців про виділення 100 тисяч з міського бюджету для пораненого льотчика

02.04.15 08:37 0 576
31 березня 2015 року на сесії Бродівської міської ради депутати підтримали запит фракції ВО "Свобода" до міського голови Анатолія Белея про виділення з місцевого бюджету 100 тисяч гривень на підтримку важко пораненого у боях на сході льотчика Сергія Тітаренка. Після поранення у Слов'янську військовослужбовець пересувається на інвалідному візку, до того ж – змушений жити з родиною в чужому помешканні.

Як зазначив депутат-свободівець Володимир Харчук, небайдужі українці об'єднують свої зусилля, аби знайти ресурси на придбання житла героїчному льотчику – клопочуть про це перед обласною і центральною владою, шукають кошти в закордонних доброчинців. "Однак ми вважаємо, що міська влада не може відмежовуватися від цієї проблеми. Наш святий обов'язок – знайти в бюджеті кошти для підтримки Сергія Тітаренка і його родини", - зазначив він.

На цьому ж засіданні депутати Бродівської міської ради проголосували за надання 11 земельних ділянок під індивідуальне будівництво родинам загиблих учасників війни на сході.

На попередніх засіданнях Бродівської міської ради з ініціативи свободівців було ухвалено рішення про розробку детального плану забудови території в мікрорайоні Північний міста Броди для родин військових та учасників війни, які загинули захищаючи територіальну цілісність України.

Про це повідомили в прес-службі Львівської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Волині засудили ...
Наступна новина: У Рівненській області від ...

КОМЕНТАРІ