У Рівненській області бійці ДСНС врятували від знищення вогнем господарчі будівлі

У Рівненській області бійці ДСНС врятували від знищення вогнем господарчі будівлі

02.04.15 09:26 0 592
31 березня о 17:08 до пожежно-рятувальної служби ГУ ДСНС Володимирецького району надійшло повідомлення про пожежу в селі Озеро Володимирецького району. Селяни повідомили, що горить дерев’яна господарська будівля, розмірами 13х5 метрів, крита листовим металом.

За вказаною адресою негайно виїхав черговий караул вогнеборців з райцентру. На момент прибуття бійців Держслужби з НС, будівля була повністю охоплена полум’ям. Крім того, всередині хліва була суха солома та дрова і вогонь швидко поширився майже по всьому периметру споруди. Існувала реальна загроза перекидання полум’я на поряд розташовану іншу надвірну будівлю, на якій під дією високої температури почав «стріляти» шифер. Вогнеборці швидко провели оперативне розгортання та подали на гасіння водяний ствол. Пожежу вдалося швидко локалізувати та запобігти поширення вогню на сусідню будівлю. За короткий термін часу пожежа була повністю ліквідована.

Внаслідок пожежі дерев’яна господарська будівля була знищена повністю. Травмованих та загиблих на щастя немає. Причину виникнення пожежі та обсяги матеріальних збитків наразі з’ясовують фахівці ДСНС.

Рятувальники Держслужби з надзвичайних ситуацій вкотре звертаються до громадян та закликають дбати про належний протипожежний стан власних помешкань та суворо дотримуватися елементарних, але вкрай важливих правил пожежної безпеки щоб уберегти свою оселю та майно від вогню. У разі виникнення пожежі негайно телефонуйте до Служби порятунку за номером «101», або «112».

ГУ ДСНС України у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Єпископ Маркос Оганесян ...
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ