Міські голови Рівненщини та голова ОДА обговорили перші кроки впровадження енергоефективних заходів в області

Міські голови Рівненщини та голова ОДА обговорили перші кроки впровадження енергоефективних заходів в області

02.04.15 12:13 0 697
В обласній державній адміністрації відбулася робоча нарада з питань підготовки проектів з енергоефективності під головуванням голови Рівненської ОДА Віталія Чугуннікова. Темою зустрічі були питання енергозбереження.

Зокрема учасниками заходу були розглянуті надзвичайно актуальні питання в галузі енергозбереження для міст Рівненської області.

На нараді були присутні міські голови Рівного, Дубно, Кузнецовська, Острога, Березне, Дубровиці, Хдолбунова, Корця, Костополя, Радивилова, Сарн, представники Рівненського обласного центру громад проекту ЄС/ПРООН "Місцевий розвиток, орієнтований на громаду" та ін.

В підсумку за результатами наради її учасники домовилися про створення робочої групи та спільної загальнообласної програми, яка передбачатиме співпрацю і співфінансуання області, міст і населення.

Одним із перших проектів, які передбачається фінансувати, це встановлення приладів обліку тепла, термомодернізація будинків (утеплення стін пінополістиролом) та вдосконалення термогенеруючого обладнання.

Є всі шанси, що такі зустрічі міських голів з головою облдержадміністрації стануть регулярними і традиційними.

Про це повідомили у Рівненській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львові обікрали школу
Наступна новина: Волинські правоохоронці ...

КОМЕНТАРІ