ДАІ спільно з громадськістю обговорили проблему паркування автомобілів у Рівному (+фото)

ДАІ спільно з громадськістю обговорили проблему паркування автомобілів у Рівному (+фото)

02.04.15 10:04 0 620


Керівник міської Державтоінспекції прийняв участь у програмі «Дослівно» на радіохвилі «Рівне FM» під час якої спільно з ініціатором популярного руху обговорили проблему порушення правил зупинки та стоянки водіями транспортних засобів в обласному центрі.



01 квітня о 14 годині начальник відділу ДАІ міста Рівне Ігор Сидорчук прийняв участь у радіопрограмі «Дослівно», що виходить у ефір на місцевій радіохвилі 87,8. До обговорення проблеми неправильного паркування в Рівному приєднався і Олександр Петровський — ініціатор руху під назвою «Я паркуюсь, як мудак!», що розміщена у соціальній мережі на «Фейсбук».

Під час спільної розмови ініціатор руху Олександр Петровський розповів слухачам про мету його створення та наголосив на тому, що не очікував від рівнян такої підтримки. Жителі обласного центру кожного дня надсилають у рубрику «Я паркуюсь, як мудак!» свої фотофакти порушення правил зупинки та стоянки автомобілістами.

У свою чергу керівник міської ДАІ Ігор Сидорчук подякував активістам цього руху за небайдужість та активність надання фотофактів порушення паркування і наголосив, що завдяки громадськості на ряд водіїв працівниками ДАІ були складені адміністративні протоколи.

Також під час зустрічі були обговорені пропозиції, щодо наведення у рамках чинного законодавства порядку на вулично-дорожній мережі стосовно паркування транспортних засобів.

- Користуючись нагодою хочу звернутися до жителів міста Рівне з проханням, щоб вони інформували чергову частину міської Державтоінспекції за телефоном 62-11-30 про порушення вимог ПДР, зокрема про порушення правил зупинки та стоянки. На кожне таке повідомлення буде направлено наряд ДАІ для складання адміністративного протоколу на порушника – наголосив майор міліції Ігор Сидорчук.

На завершення зустрічі гості радіопрограми домовилися про об'єднання своїх зусиль у боротьбі проти хамського паркування на вулицях обласного центру.

Про це повідомили у прес-службі УДАІ УМВС України в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Державтоінспекція ...
Наступна новина: Тернопільська область: ...

КОМЕНТАРІ