Житомирські правоохоронці викрили дачного крадія

Житомирські правоохоронці викрили дачного крадія

02.04.15 10:17 0 613
Затриманий за низку крадіжок чоловік зізнався, що викрадав будівельні матеріали, інструменти та навіть посуд із приватних будинків задля того, щоб відремонтувати власне житло та налагодити побут. Нині чоловікові оголошено про підозру у вчиненні кількох злочинів.

Працівники Житомирського райвідділу міліції встановили, що низку крадіжок із будинків жителів сіл Сінгурів та Пряжева вчинив 23-річний житель району. Під час санкціонованого обшуку, проведеного за місцем його проживання, правоохоронці вилучили викрадене майно.

Чоловіка, в основному, цікавили будівельні матеріали, інструменти, посуд та інші речі домашнього вжитку. Він зізнався, що крадіжки вчиняв, аби здійснити ремонт та навести лад у власному будинку.

Як повідомив начальник Житомирського районного відділу міліції Олександр Мельник, у ході досудового розслідування було встановлено, що чоловік скоїв, як мінімум, чотири крадіжки з приватних будинків та недобудов.

Нині триває перевірка його причетності до аналогічних злочинів на території Житомирського району.

Молодику оголошено про підозру у скоєнні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 3 ст. 185 (Крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище) Кримінального кодексу України. Йому загрожує позбавлення волі на строк від 3 до 6 років.

Прес-служба УМВС

України в Житомирській області,

за повідомленням Житомирського РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: ЄС закликає відновити ...
Наступна новина: ДТП на Волині: травмувався ...

КОМЕНТАРІ