Міліція перевіряє законність діяльності волонтерів на вокзалі у Львові

Міліція перевіряє законність діяльності волонтерів на вокзалі у Львові

03.04.15 08:06 0 629
Правоохоронці проводять перевірку за заявою громадського активіста щодо законності діяльності волонтерів на залізничному вокзалі станції Львів.

До чергової частини лінійного відділу на станції Львів надійшло звернення від активіста громадської організацій про виявлення на території Львівського залізничного вокзалу громадянина, який збирає кошти на потреби бійців АТО. Як з'ясувалося, чоловік у камуфляжній формі представився волонтером однієї з громадських організацій. Він на підставі довіреності від волонтерської служби збирав кошти на потреби військовослужбовців і поранених в АТО.

В іншому випадку працівники міліції патрульної служби лінійного відділу на станції Львів виявили на пероні вокзалу чоловіка в жилеті зеленого кольору з написом «Зміни світ – допоможи першим». В руках у нього знаходилась прозора скринька для збору коштів на лікування дитини.

Як пояснив 40-річний чоловік, він є волонтером однієї з благодійних організацій. На підставі договору між ним та цією організацією він збирав пожертви для лікування дитини.

Виявлені факти зареєстровані в журналі єдиного обліку заяв і повідомлень про вчинені кримінальні правопорушення та інші події.

Громадян, що назвалися волонтерами, запрошено до чергової частини лінійного відділу для перевірки документів дозвільного характеру на збір благодійних пожертв. У присутності понятих скриньки з коштами у них вилучено.

Транспортна міліція лінійного відділу на ст. Львів за даними фактами проводить перевірку.

Прес-служба УМВС України

на Львівській залізниці
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ