На Хмельниччині у Кам'янці-Подільському 18-річний студент ошукав свого одногрупника

На Хмельниччині у Кам'янці-Подільському 18-річний студент ошукав свого одногрупника

03.04.15 13:32 0 560
Хлопець виманив у однолітка цифрову техніку загальною вартістю 5 тисяч гривень.

До Кам'янець-Подільського міського відділу міліції із заявою про крадіжку цифрової техніки звернулось подружжя кам'янчан. Впродовж вихідних з їхньої квартири зникли планшет, сенсорний телефон та ігрова приставка. У цей час в помешканні були лише діти: дорослий син та дві менші дочки.

— Працівники кримінальної міліції у справах дітей встановили зловмисника та повернули власникам їхні речі, — розповідає начальник служби Юрій Плюта. — Допоки батьків не було вдома, у них гостював 18-річний одногрупник сина. Саме він вирішив надурити товариша та заробити грошей. Відшукав пошкодження в мобільному, планшеті та ігровій приставці, і під приводом ремонту привласнив їх собі. Наступного ранку шахрай збув усе на місцевому ринку за дві сотні гривень, хоч реальна вартість техніки складає близько 5 тисяч гривень.

Кримінальне провадження, відкрите за ч. 1 ст. 190 «Шахрайство» Кримінального кодексу України, направлено до суду. Максимальне покарання, яке загрожує зловмиснику, — обмеження волі на строк до 3-х років.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Тернопільська область: ...
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ