Новоград-Волинський ряйон: рятувальники надали допомогу першокласниці,рука якої застрягла в тепловому радіаторі

Новоград-Волинський ряйон: рятувальники надали допомогу першокласниці,рука якої застрягла в тепловому радіаторі

03.04.15 12:02 0 609
1 квітня о 17:02 на пункт зв’язку 10-ї Державної пожежно-рятувальної частини міста Новоград-Волинський надійшло повідомлення від вчителя міської гімназії, про те, що її учениця стала «заручницею» чавунного радіатора опалення.

Прибувши на місце виклику, рятувальники побачили заплакану першокласницю, рука якої по ліктьовий суглоб застрягла в батареї – такі наслідки дитячої цікавості. Вчителі навчального закладу разом із матір’ю намагались самостійно визволити руку потерпілої за допомогою мильного розчину. Проте жодна зі спроб не увінчалася успіхом, давалася взнаки паніка і нервова напруженість.

Оцінивши обстановку, надзвичайники швидко приступили до роботи. Фахівці ДСНС оголили кінцівку дівчинки і попросили її розслабитися. Намагаючись не зашкодити, обережно спробували змінити положення руки, після чого буквально за декілька хвилин визволили її з полону. На щастя, малеча не постраждала і медична допомога не знадобилася. Мама та вчителі подякували рятувальникам за обережну та оперативну допомогу.

У ДСНС у Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ