Міліціонери вилучили у буковинця майже 4 кілограми марихуани

Міліціонери вилучили у буковинця майже 4 кілограми марихуани

03.04.15 14:08 0 617
Торговця наркотиками правоохоронці затримали та вже оголосили про підозру. Тепер зловмиснику загрожує ув'язнення строком до 10 років із конфіскацією майна.

Співробітники відділу по боротьбі із незаконним обігом наркотиків УМВС України в Чернівецькій області отримали інформацію про те, що 41-річний мешканець Новоселицького району торгує наркотиками. Під час збуту майже 2 кілограм марихуани наркобізнесмена правоохоронці затримали. Також міліціонери вилучили 24 тисячі гривень, котрі зловмисник виручив від продажу канабісу.

Крім цього, у ході проведення санкціонованого обшуку у помешканні підозрюваного міліціонери знайшли ще майже 2 кілограми марихуани та понад 50 тисяч гривень.

Наркозілля правоохоронці вилучили та направили до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС України в Чернівецькій області для проведення експертизи.

Варто зазначити, що вилучений канабіс коштує на «чорному ринку» понад 100 тисяч гривень.

З'ясовано, що зловмисник раніше до кримінальної відповідальності не притягувався.

Як повідомив начальник ВБНОН УМВС України в Чернівецькій області Василь Паращук, слідчі інкримінують буковинцю злочин, передбачений ч.2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Стосовно нього судом обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Наразі правоохоронці перевіряють джерела надходження марихуани до буковинця.

Слідство триває.

Коментар - Василь ПАРАЩУК - начальник ВБНОН УМВС України в Чернівецькій області

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Житомирі дільничні ...
Наступна новина: На Вінничині надзвичайники ...

КОМЕНТАРІ