В Чернівецькій області рятувальники навчали правилам безпеки вихованців дитячого садочку

В Чернівецькій області рятувальники навчали правилам безпеки вихованців дитячого садочку

03.04.15 08:02 0 603
Працівники Управління ДСНС України у Чернівецькій області здійснюють різноманітні профілактичні заходи, під час яких проводиться активна роз’яснювальна робота із дітьми різних вікових категорій. Наприклад, 2 квітня рятувальники провели інформаційно-роз’яснювальний захід для до вихованців дошкільного навчального закладу № 9, який знаходиться у Чернівцях на Проспекті Незалежності.

На початку заходу, який проводився в ігровій формі, працівники Управління нагадали малечі про правила безпеки та про те, що їх потрібно завжди дотримуватися. При цьому, працівники Управління для кращого засвоєння матеріалу показували діткам пізнавальні мультики. Також з малечою було проведено вікторину, в ході якої рятувальники задавали діткам запитання, на які отримали цікаві та достатньо змістовні на такий юний вік відповіді. Фахівці Управління зазначають, що таку роботу з дітьми потрібно проводити саме змалечку, адже завдяки цьому в дитини виробиться повага до правил безпеки та звичка їх дотримуватися.

«Окрім того, що така зустріч для дітей є пізнавальною, вони отримали багато позитивних емоцій. Щирий сміх діточок стало найкращим свідченням того, що захід пройшов успішно» – зазначила завідуюча ДНЗ № 9 Марія Тудан.

Прес-служба УДСНС України у Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: Закарпаття: на Рахівщині й ...

КОМЕНТАРІ