З 1 до 30 квітня у Луцьку триває місячник «Спорт для всіх – спільна турбота»

З 1 до 30 квітня у Луцьку триває місячник «Спорт для всіх – спільна турбота»

03.04.15 12:44 0 628
Заступник міського голови, керуючий справами виконкому Юрій Вербич провів засідання організаційного комітету з проведення у Луцьку місячника з облаштування спортивних майданчиків. Він відбувається у рамках Всеукраїнського місячника з упорядкування спортмайданчиків і триватиме у нашому місті протягом квітня.

Міський голова Микола Романюк підписав розпорядження про проведення місячника «Спорт для всіх – спільна робота» з 1 до 30 квітня. Його мета - покращити умови для регулярних занять масовою фізичною культурою різних соціальних та вікових груп населення за місцем проживання і в місцях масового відпочинку лучан. Протягом цього місяця мають бути приведені у належний стан, відремонтовані та підфарбовані спортивні обладнання, впорядкована територія. Необхідно створити лучанам комфортні умови для занять фізичною культурою.

Силами департаменту житлово-комунального господарства, комітету по фізичній культурі та спорту мають бути приведені у належний стан спортивні майданчики за місцем проживання, яких у різних мікрорайонах міста є тридцять шість. Окремі із них потребують незначного ремонту, зокрема, обрізання кущів біля майданчика, фарбування спортивних споруд, а на окремих треба встановити огорожу, реконструювати покриття, встановити освітлення майданчика, виготовити ворота, баскетбольні щити тощо. Тож до цієї роботи варто й залучити мешканців будинків, які знаходяться поруч. Управлінню освіти міської ради долучено забезпечити проведення робіт з облаштування спортивних майданчиків навчальних закладів міста.

Юрій Вербич зауважив, що спортивні майданчики постійно ремонтують, однак, є громадяни, які з неповагою ставляться до майна територіальної громади і нищать інвентар на спортивних майданчиках. На жаль, житлово-комунальні підприємства міста не можуть постійно слідкувати за їхнім станом. Тому, він запропонував долучити до цієї роботи відповідальних осіб з числа активних та ініціативних лучан, які проживають поруч з такими об'єктами. На його переконання, це дозволить постійно утримувати спортивні майданчики у належному стані.

Закликаємо лучан долучатися до місячника “Спорт для всіх — спільна турбота” з облаштування спортивних майданчиків нашого міста.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ