Працівників Митного посту «Лужанка» Закарпатської митниці ДФС судитимуть за одержання неправомірної вигоди

Працівників Митного посту «Лужанка» Закарпатської митниці ДФС судитимуть за одержання неправомірної вигоди

03.04.15 13:22 0 638
Прокуратурою Закарпатської області закінчено досудове розслідування та направлено до суду обвинувальний акт стосовно двох працівників Закарпатської митниці ДФС, які обвинувачуються в одержанні неправомірної вигоди у сумі 9 тис грн.

Ці кошти митники отримали від закарпатця за сприяння у переміщенні через кордон України товарів без сплати митних платежів.

Їх було викрито при одержанні вказаних коштів працівниками прокуратури Закарпатської області спільно з співробітниками спецпідрозділу Управління СБУ в області.

Наразі, за результатами досудового розслідування, зібрано докази, які підтверджують вину останніх у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України (одержання неправомірної вигоди службовою особою, яка займає відповідальне становище або за попередньою змовою групою осіб).

Санкція цієї статті передбачає покарання у виді позбавлення волі строком від 5 до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади на строк до 3 років, з конфіскацією майна та зі спеціальною конфіскацією.

Прес-служба прокуратури Закарпатської області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Наймасштабніші об'єкти ...
Наступна новина: Акцію “Зробимо Луцьк ...

КОМЕНТАРІ