Івано-Франківщина: підсумкова нарада за результатами діяльності У ДСНС в області за перший квартал 2015 року

Івано-Франківщина: підсумкова нарада за результатами діяльності У ДСНС в області за перший квартал 2015 року

03.04.15 15:56 0 769
2 квітня прикарпатські рятувальники підбили підсумки свої роботи за перші три місяці поточного року. В роботі наради взяли участь працівники У ДС НС в об­­ла­сті та керівники його територіальних під­ро­зділів.Перед початком наради начальник У ДСНС в області Володимир Чернецький довів до присутніх кадрові зміни, які відбулися у Державній службі України з надзвичайних ситуаціях за останній час.

Нарада відбувалася під головуванням тимчасово виконуючого обов’язки начальника Управління ДСНС в області Ігора Оксентюка і згідно порядку денного бу­ло заслухано доповідачів та проведено обговорення найактуальніших питань діяльності Управління ДСНС в області за перший квартал цього року. Також в ході наради було розглянуто важливе питання профілактики корупційних проявів серед працівників У ДСНС в області. Зокрема було зазначено, що на виконання вимог наказу ДСНС України № 401 від 12 червня 2013 року в поточному році керівництвом У ДСНС України в Івано-Франківській області, працівниками сектору з питань запобігання та виявлення корупції, а також керівним складом територіальних підрозділів продовжується робота щодо впровадження організаційно-практичних заходів з питань зміцнення законності серед особового складу, запобігання корупційних та інших негативних проявів за їх участю.

Закінчилася нарада приємним моментом – за багаторічну працю та високопрофесійне виконання посадових обов’язків грамотою У ДСНС в області був нагороджений начальник служби охорони праці воєнізованого гірничорятувального загону У ДСНС в області Михайло Балабух.

Підбиваючи підсумки наради, тимчасово виконуючий обов’язки начальника Управління ДСНС в області Ігор Оксентюк наголосив, що всі підрозділи У ДСНС в області виконують свою роботу на належному рівні та перебувають у постійній готовності до дій за призначенням.

Управління ДСНС в області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: В Чернівецькій області ...

КОМЕНТАРІ