В Івано-Франківській області поради автовласникам,як уберегти автомобіль від угону

В Івано-Франківській області поради автовласникам,як уберегти автомобіль від угону

03.04.15 15:05 0 603
Задля того, щоб убезпечити своє авто від крадіжки міліціонери радять дотримуватися заходів безпеки та сповідаються, що наведені поради, допоможуть вберегти транспортний засіб від злочинних посягань.

Проаналізувавши останні факти викрадень автомобілів на Іванор-Франківщині, можна зробити висновки, що є багато випадків, коли потерпілі самі провокують злочинців до скоєння таких крадіжок. І слід пам'ятати, якщо ви стали жертвою крадіїв не витрачайте дорогоцінний час, який потрібен для розшуку та затримання злочинців. Негайно телефонуйте до міліції, а це значно збільшить шанси повернути вашу власність цілою та неушкодженою.

Приміром, до міськвідділу міліції звернувся 38-річний мешканець Івано-Франківська та повідомив про те, що виявив відсутність свого автомобіля залишеного у дворі свого будинку по вулиці Галицькій. Правоохоронці розшукують викрадену автівку та встановлюють осіб, котрі можуть бути причетні до угону. Також нагадують громадянам дотримуватися декількох простих правил, котрі допоможуть уберегти авто від викрадення.

- В обов'язковому порядку обладнайте свій автомобіль протиугонними приладами.

- Замикайте машину, навіть якщо залишаєте її ненадовго. Пам'ятайте, щонайчастіше зловмисники викрадають автомобілі, які власники залишили незамкненими.

- Не залишайте ключі в замку запалювання навіть у тих випадках, коли залишаєте авто у власному гаражі.

- На ніч ставте автомобіль в гараж із надійними замками або на стоянку, яку охороняють.

- Залишаючи автомобіль на вулиці, ставте його біля стіни будинку чи ближче до іншого автомобіля. Тоді буде важче в нього проникнути.

- Якщо ви надовго залишаєте машину на стоянці, потурбуйтеся про те, щоб вона не була заправлена пальним.

Крім того, щоб унеможливити крадіжки особистих речей з автомобілів, не залишайте, особливо на ніч, цінні речі, зокрема, документи (посвідчення водія, техпаспорт) всередині транспортного засобу.

Будьте обережні та пам'ятайте, що цілісність автотранспортного засобу в основному залежить від самих Вас.

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: У Волинській області ...

КОМЕНТАРІ