У Рівненській області екскурсія,яка запам'ятається роботодавцям із сфери побуту

У Рівненській області екскурсія,яка запам'ятається роботодавцям із сфери побуту

03.04.15 15:55 0 658
За сприяння центрів зайнятості на екскурсії у Рівненському центрі професійно-технічної освіти державної служби зайнятості побували роботодавці Здолбунівського, Дубенського, Рівненського та Сарненського районів. Усі вони працюють у сфері побуту і мають чималий досвід, тож їх схвальні відгуди про рівень навчання і матеріальної бази центру стали свідченням потужного потенціалу закладу.

Заступник директора з навчально-виробничої роботи Руслана Бондаренко акцентувала увагу роботодавців на стислих термінах навчання, можливості індивідуальної форми навчання з максимальним врахуванням вимог роботодавців, на проживанні слухачів у комфортабельному гуртожитку готельного типу. Зі щирою зацікавленістю працедавці ознайомлювалися з навчальною майстернею “Салон краси”, оснащеною сучасними сушуарами, мийками, професійними перукарськими кріслами, наборами манікюрних інструментів, педикюрним кріслом, лінгафонним кабінетом, косметологічним комбайном.

Роботодавцям розповіли про можливість участі у кваліфікаційних атестаціях випускників центру, на яких вони зможуть підібрати собі потрібних працівників, оцінивши під час іспиту їхні знання та практичні навики.

Про це повідомили у Рівненському міському центрі зайнятості
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: Івано-Франківщина: ...

КОМЕНТАРІ