Рівненщина: рятувальники провели навчально-консультаційний семінар з освітянами області

Рівненщина: рятувальники провели навчально-консультаційний семінар з освітянами області

03.04.15 16:30 0 678
02 квітня працівники ГУ ДСНС України у Рівненській області провели інформаційно-роз’яснювальний семінар з начальниками та працівниками відділів освіти і науки райдержадміністрацій, виконкомів рад та міст обласного значення, директорами вищих навчальних закладів та установ обласного підпорядкування.

Мета зустрічі: підвищення рівня знань у ході виховного процесу з питань пожежної безпеки та безпеки життєдіяльності, поширення ґрунтовних рекомендацій, щодо дій в умовах виникнення можливих надзвичайних ситуацій та терористичних актів.

У своєму виступі начальник центру забезпечення діяльності Головного управління ДСНС у Рівненській області підполковник служби цивільного захисту Олександр Ульянін довів до присутніх інформацію про стан з пожежами в області та зупинився на випадках виникнення пожеж внаслідок дитячих пустощів з вогнем. Також присутнім освітянам було роз’яснено алгоритм дій під час виникнення надзвичайних ситуацій, щоб не допустити травмування чи загибелі дітей.

Разом з тим, підполковник Олександр Ульянін звернув увагу на відпрацювання планів евакуації з будівель на випадок різного роду надзвичайних ситуацій, необхідності приведення в належний стан захисних споруд цивільного захисту, які розміщуються на території навчальних закладів, протипожежного захисту, справності систем протипожежного водопостачання та первинних засобів пожежогасіння тощо.

По закінченню зустрічі педагоги отримали навчальні відеофільми та агітаційно-профілактичні листівки з основних питань цивільного захисту для розповсюдження у навчальних закладах області.

«Результат подібних зустрічей - здоров’я та безпека підростаючого покоління. Як показує практика та досвід, проведення пропаганди безпеки життєдіяльності серед дітей в навчальному процесі є вкрай важливою та дієвою роботою, яка згодом дає свої результати», - зазначив підполковник служби цивільного захисту Олександр Ульянін.

ГУ ДСНС України у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Волинянина засудили за ...

КОМЕНТАРІ