У Рівненській області під час благодійного ярмарку рятувальники навчали громадян основних правил безпеки життєдіяльності

У Рівненській області під час благодійного ярмарку рятувальники навчали громадян основних правил безпеки життєдіяльності

03.04.15 09:09 0 639
01 квітня за ініціативи благодійного фонду «Руєвид», місцевого приватного підприємця Олександра Мельника та за підтримки районної держадміністрації, управління соціального захисту населення і відділу освіти в смт. Зарічне відбувся благодійний ярмарок, який мав за мету зібрати кошти для потреб Українських військових в зоні АТО та на лікування по відновленню кульшового суглобу бійця з батальйону «Горинь» Андрія Смердова, який був поранений під час виконання бойового завдання.

До заходу долучились і місцеві рятувальники Головного управління ДСНС України у Рівненській області, які організували профілактично-роз’яснювальну роботу серед місцевого населення з питань пожежної та техногенної безпеки.

Протягом дня рятувальники розповідали громадянам про умови роботи оперативно-рятувальних служб у період підвищеної готовності, навчали громадян правилам поведінки в умовах виникнення можливих надзвичайних ситуацій та основних правил безпеки життєдіяльності.

Особлива увагу громадян працівники Служби порятунку зосереджували на дотриманні заходів безпеки при виявленні незнайомих підозрілих предметів, що можуть містити вибухівку. Для кращого закріплення даних навичок громадянам продемонстрували фотознімки замаскованих під іграшки, солодощі чи побутові речі, вибухонебезпечні предмети, які вдалося співробітникам Держслужби з НС вчасно виявити і знешкодити.

Також, учасникам ярмарку рятувальники продемонстрували зразки артснарядів, мінометних мін та гранат, які найчастіше сапери знаходять на території Рівненщини та розповіли про наслідки нехтування правилами безпеки під час виявлення підозрілих предметів. Всі громадяни отримували пам’ятки, брошури, плакати та листівки з основних заходів безпеки життєдіяльності.

ГУ ДСНС України у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопіллі на вул. ...
Наступна новина: На Хмельниччині ...

КОМЕНТАРІ