Сімох працівників міліції Рівненщини притягнуто до дисциплінарної відповідальності за ДТП в Острозі

Сімох працівників міліції Рівненщини притягнуто до дисциплінарної відповідальності за ДТП в Острозі

03.04.15 13:44 0 628
Начальник УМВС України в Рівненській області підписав наказ про покарання працівників міліції Острозького міського відділу, котрі з власної вини потрапили в дорожньо-транспортну пригоду. Крім них, покарані також прямі та безпосередні їх керівники.

Подія, яка трапилася 28 березня в м. Острог за участі працівників місцевої міліції, набула суспільного резонансу та публічного розголосу в мережі Інтернет.

- За результатами службового розслідування, до дисциплінарної відповідальності притягнуто сімох працівників міліції, - повідомив начальник УМВС України в Рівненській області Сергій Максимов. - Відносно старшого експерта та кінолога прийнято рішення про звільнення з органів внутрішніх справ, а оперуповноважений попереджений про неповну посадову відповідність. Під час визначення дисциплінарних стягнень враховувалися особисті морально-ділові якості кожного працівника та їх службова діяльність в цілому.

Крім того, з посади звільнений безпосередній начальник старшого експерта. Двоє керівників попереджено про неповну посадову відповідність, одному керівнику оголошено сувору догану та ще одному – догану. Водночас за неналежний контроль за діями особового складу суворо вказано ще трьом прямим керівникам, підлеглі яких допустили грубе порушення службової дисципліни, що виявилося в порушенні Правил дорожнього руху, керуванні транспортним засобом в стані алкогольного сп'яніння.

СЗГ УМВС України

в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: На Вінничині 3-річна ...

КОМЕНТАРІ