У Рівненській області для селян пропонують перспективний бізнес

У Рівненській області для селян пропонують перспективний бізнес

03.04.15 08:05 0 604
У Рівненському районному центрі зайнятості 1 квітня відбулася презентація групи компаній «УкрТехноФос» для сільських безробітних за участю її генерального директора Юрія Супрунюка, керівників обласного та Рівненського районного центрів зайнятості.

Директор підприємства поділився із зацікавленими селянами планами розвитку «УкрТехноФосу». Компанія пропонує долучитися до своєї діяльності мешканцям сіл, замінивши їх безробіття оплачуваною і перспективною працею в агросекторі.

Йшлося як про поповнення штату співробітників уже існуючого виробництва, так і про відкриття нових варіантів співпраці. Зокрема, охочі матимуть можливість стати представниками ТзОВ «УкрТехноФос» чи ПП «Мінераліз» у своїх населених пунктах, щоб зробити розповсюдження мінеральних добрив “U●Phos” максимально зручним для кінцевого споживача. Крім того, з метою розвитку навіть дрібного фермерства, Юрій Супрунюк закликав господарників вирощувати перспективні для експорту нішеві культури (олійні гарбузи, квасолю, гірчицю та ін), а вже доведення продукції до європейських стандартів візьмуть на себе фахівці компанії. Усіма ж тонкощами, які варто враховувати для найефективнішого господарювання, з охочими поділяться агрономи. Фахівці групи компаній «УкрТехноФос» та науково-дослідних інституцій Рівненщини готові провести спеціальні зустрічі-тренінги у селах, де громади серйозно зацікавляться проектом. А інтерес у селян і справді є: присутні на зустрічі жваво обговорювали, наскільки перспективними є для них озвучені напрямки роботи, і навіть визначали, кому із них стати «першопрохідцями».

Спільно із центром зайнятості Юрій Супрунюк планує організувати стажування та навчання майбутніх працівників, організувати роботи тимчасового характеру для осіб, які перебувають на обліку в центрі зайнятості. Він звернув особливу увагу на вимушено переміщених осіб зі Сходу до Рівненщини, готовий підтримати їх та надати роботу. Якщо потенційному підприємцю вдасться переконати компетентну комісію у важливості своєї ідеї, він отримає від центру зайнятості одноразово допомогу для започаткування власної справи, а також суму до 20 тис. грн від фонду «Розвиток Рівненського краю», створеного Юрієм Супрунюком. У цілому, майбутній бізнесмен має можливість отримати хороший стартовий капітал.

П'ятеро безробітних вже зголосилися зайнятися перспективним бізнесом, їм фахівці служби зайнятості надали детальні консультації.

Про це повідомили у Рівненському міському центрі зайнятості
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Міліція перевіряє ...

КОМЕНТАРІ