На Тернопіллі у Кременеці зловмисники напали на двох хлопців - відібрали мобільний телефон та гроші

На Тернопіллі у Кременеці зловмисники напали на двох хлопців - відібрали мобільний телефон та гроші

03.04.15 10:43 0 651
Жертвами грабіжників стали двоє студентів із Кременеця. На хлопців напала компанія невідомих осіб, побили їх та відібрали особисті речі. Правоохоронці встановили особу одного із нападників, інших – розшукують.

Із заявою про грабіж та побиття в Кременецький райвідділ міліції звернувся 17-річний мешканець Ланівців, студент Кременецького педагогічного інституту. Юнак повідомив, що близько 22 години на нього і його товариша напали невідомі, побили, викрали мобільний телефон та 220 гривень.

За словами першого заступника начальника-начальника слідчого відділу Кременецького райвідділу міліції Артура Собчука, потерпілі стояли неподалік місцевого бару. До них підійшло шестеро невідомих та попросили цигарки. Коли хлопці сказали, що не палять, хтось із натовпу вдарив їх зі спини та повалив на землю.

Хлопці змогли описати нападників. Оперативно-розшуковими заходами правоохоронці встановили одного із грабіжників. Ним виявився місцевий мешканець, 1995 року народження. Оперативники розшукують інших зловмисників.

Подію внесено до єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 186 частина 2 ККУ - грабіж, поєднаний з насильством, яке не є небезпечним для життя чи здоров'я потерпілого, або з погрозою застосування такого насильства, або вчинений повторно, або за попередньою змовою групою осіб. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.

СЗГ УМВС України

в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львові правоохоронці ...
Наступна новина: З наступного року ...

КОМЕНТАРІ