У Житомирі патрульні міліціонери затримали тріо автозлодіїв

У Житомирі патрульні міліціонери затримали тріо автозлодіїв

04.04.15 10:50 0 569
Молодики спробували обікрасти чужу автівку. Під час вчинення злодіяння вони були затримані черговим нарядом батальйону патрульної служби. За фактом спроби крадіжки відкрито кримінальне провадження.

Близько 1 години ночі 2 квітня до міліції зателефонував житомирянин із повідомленням про підозрілих осіб біля власного автомобіля. Чоловік припаркував свою «Шкоду» поблизу багатоповерхівки, в якій проживає.

За вказаною заявником адресою було направлено найближчий до місця події черговий наряд патрульної служби. На момент прибуття правоохоронців біля автівки знаходилося двоє чоловіків, ще один сидів у салоні. Патрульні помітили розбите скло на передніх дверцятах машини з боку водія, а також щойно демонтовану з панелі автомагнітолу.

На місце події прибула слідчо-оперативна група Житомирського міськвідділу міліції, працівники якої зафіксували виявлені пошкодження автівки та з'ясували особи затриманих молодиків. Ними виявилися житомиряни віком 34, 30 та 25 років. У намірах вчинити крадіжку трійця зізналася.

– Нині за фактом замаху на вчинення крадіжки групою осіб (ст.15, ч.2 ст.185 Кримінального кодексу України) розпочато досудове розслідування. Затримані перевіряються на причетність до інших аналогічних злочинів на території міста, - повідомив начальник Житомирського МВ УМВС Михайло Сорока.

За чинним кримінальним законодавством, молодикам може загрожувати арешт до півроку, обмеження або ж позбавлення волі строком до 5 років.

Прес-служба УМВС України

в Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Працівники міліції ...

КОМЕНТАРІ