У Хмельницькому працівники ДСО затримали крадіїв телефонного кабелю

У Хмельницькому працівники ДСО затримали крадіїв телефонного кабелю

04.04.15 10:09 0 667
Намагаючись уникнути відповідальності, зловмисники представились правоохоронцям працівниками телефонної компанії.

Близько 11 години вечора на пульт централізованого спостереження Державної служби охорони надійшов тривожний сигнал з підвального приміщення однієї із багатоповерхівок Хмельницького, в якому знаходиться кабель телефонної лінії. Все вказувало на те, що кабель хтось пошкодив.

На виклик негайно виїхав наряд групи затримання Державної служби охорони. Правоохоронці помітили, що на вхідних дверях підвального приміщення зірваний замок. Для блокування об'єкту на допомогу викликали додатковий наряд. Діючи професійно злагоджено, правоохоронці почали перевірку даного приміщення.

Під час детального огляду місця події держохоронці помітили двох невідомих. Біля чоловіків, які намагалися видати себе за працівників телефонної компанії, лежав моток кабелю, ніж та мішок.

Зловмисниками виявилися двоє рідних братів 1980 та 1984 років народження, які раніше уже притягувалися до кримінальної відповідальності. Їхні злочинні дії завдали збитків не лише телефонній компанії, а й жителям одного із багатоквартирних будинків міста Хмельницького — через пошкодження кабелю громадяни залишилися без телефонного зв'язку. Наразі працівники міліції перевіряють їх на причетність до аналогічних злочинів.

УДСО при УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ