У Рівненській області рятувальники прийняли участь в благодійному заході

У Рівненській області рятувальники прийняли участь в благодійному заході

04.04.15 13:49 0 662
02 квітня в місті Дубровиця благодійним фондом «Руєвит» був проведений благодійний ярмарок для збору коштів бійцям АТО та на лікування по відновленню кульшового суглобу бійця з батальйону «Горинь» Андрія Смердова. До участі в ярмарку були залучені шкільні колективи, колективи сільських будинків культури, які запропонували мешканцям району придбати за символічну плату вироби мистецтва та кулінарні вироби. Представники благодійного фонду пригощали всіх бажаючих смачним кулішем та кавою. Жоден з відвідувачів ярмарки не залишився осторонь і з кожною хвилиною грошові скриньки наповнювались коштами.

Не залишились осторонь заходу і місцеві рятувальники. Особовий склад 14-ї державної пожежно-рятувальної частити Головного управління ДСНС у Рівненській області провів профілактично-роз’яснювальну роботу серед місцевого населення з питань пожежної та техногенної безпеки.

Разом з тим, працівники Служби порятунку зосереджували увагу громадян на дотриманні заходів безпеки при виявленні підозрілих предметів, що можуть містити вибухівку. Для кращого закріплення навичок рятувальники демонстрували фотознімки замаскованих під іграшки, солодощі чи побутові речі вибухонебезпечних предметів.

Також учасникам ярмарку рятувальники продемонстрували зразки артснарядів, мінометних мін та гранат часів Першої та Другої світових війн, які найчастіше піротехніки ДСНС знешкоджують на території Рівненщини. Всі учасники благодійного ярмарку отримували від рятувальників пам’ятки, брошури, плакати та листівки з основних правил безпеки життєдіяльності.

ГУ ДСНС України у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Працівники ДАІ Волині ...
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ