Відбулися загальні збори ветеранів війни та праці органів прокуратури Рівненської області

Відбулися загальні збори ветеранів війни та праці органів прокуратури Рівненської області

04.04.15 12:45 0 694
Відбулися загальні збори учасників Спілки ветеранів війни та праці органів прокуратури Рівненської області, на яких також були присутні виконувач обов'язків прокурора області Анатолій Ковальчук, заступник прокурора області Віктор Купчик та начальник відділу роботи з кадрами прокуратури області Тетяна Тимченко.

На порядок денний винесено питання про вибори голови та членів ради Спілки ветеранів війни та праці органів прокуратури Рівненської області.

Відкриваючи збори, Анатолій Ковальчук підкреслив велике значення та роль Спілки ветеранів війни та праці у повсякденному житті прокуратури Рівненської області та висловив сподівання у подальшій плідній співпраці.

Більшістю голосів учасників Спілки головою ради обраний Олександр Коташевський, його заступниками стали Віктор Костенко та Василь Далекий. Також обрано інших членів ради.

Новообраний голова О. Коташевський інформував присутніх щодо завдань та цілей, які стоять перед Спілкою на найближчий період, а також шляхів щодо їх вирішення.

Довідково:

Громадська організація «Спілка ветеранів війни та праці органів прокуратури Рівненської області» утворена згідно з рішенням зборів Рівненського регіонального відділення ветеранів війни і праці органів прокуратури України від 04 січня 2003 року.

Вона є добровільним первинним об'єднання ветеранів прокуратури — ветеранів війни та прокурорсько-слідчих працівників, які проживають на території області.

Згідно з статутом метою Спілки є всебічний захист законних прав, соціальних і економічних, вікових, професійних інтересів своїх членів. Уся діяльність організації заснована на принципах рівності її членів, колегіальності, гласності та законності.

Прес-служба прокуратури області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 2)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: В Закарпатській області у ...

КОМЕНТАРІ