У Рівненській області усмішок і радості додадуть своїм клієнтам майстри краси,яких навчили у центрі профтехосвіти служби зайнятості

У Рівненській області усмішок і радості додадуть своїм клієнтам майстри краси,яких навчили у центрі профтехосвіти служби зайнятості

04.04.15 13:03 0 668
Перед роботодавцями демонстрували набуті уміння випускники групи косметиків, які 1 квітня пройшли державну кваліфікаційну атестацію у Рівненському центрі професійно-технічної освіти державної служби зайнятості. Керівники й адміністратори кількох рівненських салонів краси, яких запросив на зустріч міський центр зайнятості, побачили сучасне обладнання та професійні засоби, що використовуються під час навчання, дізналися про широкий спектр опанованих слухачами косметичних процедур. Деякі із роботодавців і самі стали «клієнтами», щоб на собі випробувати практичні навики випускників. А навчилися вони виконувати усі основні косметичні процедури: різні види масажу, очищення і пілінг шкіри обличчя, накладання живильних масок, безін'єкційна мезотерапія, макіяж та ще багато іншого.

Майстер виробничого навчання Ірина Максимів, представляючи своїх підопічних, особливо підкреслювала їхні успіхи під час практики та розповідала про місця майбутнього працевлаштування. Приміром, вона відзначила креативність та ретельність слухача з Черкащини Ярослава Іваненка, якого уже чекає робоче місце. Анна Рибнік працюватиме у новому салоні краси «Фіолент» у Сарнах. Оксана Загоровська надаватиме послуги у салоні «Sun», а Ольга Примак – у «Наталії». Запропонувала робочі місця і провела співбесіди з випускницями й представник салону краси «Бродвей».

Отож попит на косметиків є чималий, а у центрі профтехосвіти завжди дослухаються до порад і рекомендацій роботодавців щодо вдосконалення навчальних планів. Саме про це говорила заступник директора з навчально-виробничої роботи Рівненського ЦПТО ДСЗ Руслана Бодренко, продовживши у навчальному салоні краси ознайомлення гостей з можливостями підготовки перукарів, візажистів, манікюрників та педикюрників.

У навчальному закладі радіють працевлаштуванню кожного випускника і бажають їм з часом самим стати роботодавцями.

Якщо ви хочете працювати в індустрії краси, мрієте стати майстром хорошого настрою, приходьте на навчання до Рівненського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості (м. Рівне, вул. Пирогова, 8, тел. 68-37-95).

Більше інформації – на сайті www.rcpto.org.ua

Фото можна переглянути тут

Про це повідомили у Рівненському міському центрі зайнятості
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Причина загорання ...
Наступна новина: В Чернігівській області ...

КОМЕНТАРІ