У Рівненській області обговорили питання ввезення автомобілів з-за кордону за круглим столом (+фото)

У Рівненській області обговорили питання ввезення автомобілів з-за кордону за круглим столом (+фото)

04.04.15 14:06 0 696


Керівництво Державтоінспекції Рівненщини прийняло участь у обговоренні питання щодо ввезення автомобілів з-за кордону для потреб військових в зоні проведення антитерористичної операції.

о 15-й годині в приміщенні рівненської митниці відбувся круглий стіл за участю представників громадської організації «Авто майдан-Рівне», керівного складу митниці та Державтоінспекції області.

Головною метою даної зустрічі було обговорення можливості спрощеної процедури ввезення з-за кордону транспортних засобів без сплати митного збору для використання їх в зоні проведення АТО.

У ході проведення зустрічі кожен з присутніх мав змогу висловити своє бачення вирішення даного питання, а також пропозиції з цього приводу.

Керівництвом управління Державтоінспекції було піднято питання щодо можливості реалізації транспортних засобів, виявлених та затриманих працівниками ДАІ, які були ввезені на територію України поза митним контролем, а також автомобілів, номери вузлів агрегатів яких були знищені кустарним шляхом, або піддавалися механічному втручанню і наразі перебувають на майданчиках тимчасового утримання ТЗ.

Пропозиції, озвучені на зустрічі, будуть узагальнені та надіслані до компетентних органів для подальшого опрацювання та затвердження їх на законодавчому рівні.

Про це повідомили у прес-службі УДАІ УМВС України в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: «Авто для АТО» тема ...
Наступна новина: Василь Мазурик: За рік ...

КОМЕНТАРІ