Нагороджено переможців обласного етапу Всеукраїнського дитячого літературного конкурсу «Захистимо країну від лиха»

Нагороджено переможців обласного етапу Всеукраїнського дитячого літературного конкурсу «Захистимо країну від лиха»

04.04.15 12:02 0 674
2 квітня у Головному управлінні ДСНС України у Львівській області відбулося нагородження переможців обласного етапу Всеукраїнського дитячого літературного конкурсу «Захистимо країну від лиха».

Проводився конкурс з метою реалізації інтересів у сфері виховання у дітей відповідального ставлення до вимог пожежної та техногенної безпеки, формування у дітей культури безпеки життєдіяльності та навчання діям в умовах надзвичайних ситуацій, розвитку творчих здібностей дітей.

Нагороджували талановиту молодь рятувальники, освітяни та представники Львівського міського координаційно-методичного центру «Галицьке юнацтво». Школярі презентували свої роботи, продемонструвавши як творчі, так і акторські здібності.

Юні таланти розповіли у своїх презентаціях про власні погляди на небезпечні події: «Ліс – це легені планети «Земля», веселим компаніям тут місця нема. За собою порядок нехай робить кожен – хоч так природі він допоможе!». Або такі: «Феєрверк – це гарно, правда, та така для всіх порада. Що вогонь – це небезпека, якщо станеться халепа. До біди вже недалеко. Отже, слухай маму й тата – бо безпека – справжнє свято».

По завершенню нагородження, дітлахи відвідали музей пожежної справи Львівщини. Тут їм провели цікаву екскурсію та розповіли таємничі та захоплюючі випадки пожежної справи. Молодь дізналася про історію становлення цієї відважної професії у нашому регіоні та оглянула пожежно-рятувальне оснащення.

Роботи переможців візьмуть участь у Всеукраїнському етапі Конкурсу аби позмагатися за звання кращих літературних робіт.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: Тернопілля: під час ...

КОМЕНТАРІ