У Львові правоохоронці затримали сутенерів

У Львові правоохоронці затримали сутенерів

04.04.15 11:04 0 646
Працівники Управління боротьби зі злочинами, пов'язаними з торгівлею людьми ГУМВС України у Львівській області викрили двох осіб, котрі організували злочинний «бізнес» з надання платних сексуальних послуг та втягували дівчат у заняття проституцією.

Затримані – 44-річний чоловік та 24-річна жінка, на території Залізничного району Львова, організували «фірму» з надання клієнтам-чоловікам платних сексуальних послуг. Організатори чітко поділили між собою обов'язки: жінка підбирала дівчат, організовувала для них тимчасове житло та забезпечувала клієнтами, а чоловік розвозив повій на виклики та охороняв їх. До зайняття проституцією сутенери залучили сімох дівчат. Діяльність «фірми» організатори рекламували у мережі Інтернет, а також за допомогою листівок та візитних карток з номерами телефонів, за якими можна було «замовити» повій.

«Дівчат підбирали з тих, котрі були у скрутному фінансовому становищі, без постійної роботи. Деякі з них раніше вже займались проституцією. Сутенери забезпечували «працівниць» тимчасовим житлом та клієнтами, возили їх на виклики і охороняли, а за це повії віддавали сутенерам половину заробленого», - розповів начальник Управління боротьби зі злочинами, пов'язаними з торгівлею людьми ГУМВС України у Львівській області полковник міліції Ігор Сидорук.

За годину «роботи» клієнти платили повіям від 600 до 1200 гривень. Зазвичай, виїжджаючи до клієнта, сутенер брав з собою трьох дівчат – щоб забезпечити «асортимент». Клієнт вибирав повію і, доки вони розважались, сутенер з іншими дівчатами чекали їх у автомобілі.

Саме під час такого очікування, 1 квітня близько 20.00 правоохоронці затримали організатора злочинного «бізнесу». Невдовзі затримали і його «бізнес-партнерку».

За фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.303 (сутенерство або втягнення особи у зайняття проституцією) КК України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до семи років.

Осіб, котрі організували «бізнес» з надання платних сексуальних послуг затримано в порядку ст.208 КПК України. Невдовзі суд обере для них міру запобіжного заходу.

ВЗГ ГУ МВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Волейболісти з ...
Наступна новина: Галицькі міліціонери ...

КОМЕНТАРІ