У Львівській області у Самборі засудили чоловіка,котрий незаконно зберігав патрони

У Львівській області у Самборі засудили чоловіка,котрий незаконно зберігав патрони

04.04.15 10:22 0 663
Патрони, які були вилучені у березні працівниками міліції, є придатними для стрільби з бойової нарізної вогнепальної зброї, а саме – автоматів та кулеметів Калашникова. Самбірський міський суд призначив чоловікові іспитовий строк терміном на один рік.

2 березня, у Самборі, на одній з вулиць міста працівники міліції виявили та вилучили у 31-річного місцевого мешканця дев'ять патронів калібру 7,62мм. Правоохоронці з'ясували, що у чоловіка не було жодних документів, які би дозволяли йому зберігати боєприпаси.

Проведеною експертизою було встановлено, що набої призначені та є придатними для стрільби з бойової нарізної вогнепальної зброї, а саме – автоматів та кулеметів Калашникова.

За цим фактом було відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) КК України.

Під час судового засідання, чоловік свою вину визнав повністю та щиро розкаявся. Самбірський міський суд призначив йому покарання у вигляді трьох років позбавлення волі. Однак, застосувавши статтю 75 (Звільнення від відбування покарання з випробуванням) КК України, суд призначив йому іспитовий строк терміном на один рік.

ВЗГ ГУМВС України у Львівській області,

за матеріалами Тетяни Охріменко,

помічника начальника Самбірського МВ
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: На Рівненщині працівники ...

КОМЕНТАРІ