У Львові діти правоохоронців,котрі несуть службу у зоні АТО,навчалися робити шоколадні цукерки

У Львові діти правоохоронців,котрі несуть службу у зоні АТО,навчалися робити шоколадні цукерки

04.04.15 11:14 0 532
У «Львівській майстерні шоколаду» діти правоохоронців, які несуть службу у зоні АТО, пройшли майстер-клас з виготовлення шоколадних цукерок. Цей майстер-клас – лише один з ряду заходів, запланованих у рамках акції «Мій тато захищає Україну».

Акція, участь у якій взяли тридцять діток – одна з багатьох, запланованих у рамках проекту «Мій тато захищає Україну». Акція проводиться за ініціативи Львівської обласної ради та за підтримки Львівської обласної Державної адміністрації у співпраці з ГУМВС України у Львівській області.

«Цей майстер-клас – одна з акцій, проведених для діток, чиї батьки беруть участь у бойових діях на сході України. Доки їх батьки захищають незалежність нашої країни, діти повинні відчувати нашу турботу», – розповів начальник сектору Управління кадрового забезпечення ГУМВС України у Львівській області майор міліції Степан Лигор.

Радість і захоплення – дві основні емоції, які відчули діти, займаючись незнайомою для себе справою під керівництвом досвідченого майстра-шоколадьє Андрія. Перемазані шоколадом маленькі майстри відчували себе по-справжньому щасливими.

«Ми навчились робити шоколадки. Я поділюсь ними з мамою, з друзями, а ще одну заховаю для тата, але сам теж буду їсти», – захоплено розповів дев'ятирічний Богдан – син старшого інспектора Управління кадрового забезпечення ГУМВС України у Львівській області підполковника міліції Василя Мотака. Сам правоохоронець несе службу в зоні АТО у складі зведеного загону працівників ОВС Львівщини.

Діти робили шоколадних звірів, сердечка, шоколадні кульки, різні геометричні фігурки. Асортимент солодких виробів «hand made» міг задовольнити будь-який смак.

Учасниками майстер-класу стали діти зі Львова, а також зі Сколівського, Жовківського та Пустомитівського районів. Їх батьки несуть службу на сході України у складі батальйону «Львів», батальйону міліції особливого призначення та зведеного загону працівників ОВС Львівщини.

«В нас заплановані й інші акції – це походи у кіно, в цирк, різноманітні конкурси. Плануємо залучити усіх дітей, чиї батьки воюють на сході України», – зазначив Степан Лигор.

ВЗГ ГУМВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ