У Львівській області боєць "Карпатської Січі" Богдан Федун розповів школярам про необхідність військово-патріотичного виховання

У Львівській області боєць "Карпатської Січі" Богдан Федун розповів школярам про необхідність військово-патріотичного виховання

04.04.15 11:25 0 680
Боєць окремої добровольчої чоти "Карпатська Січ", голова Львівської обласної ГО "Сокіл" свободівець Богдан Федун розповів учням львівських шкіл №№ 37, 63, 70 про доцільність військово-практичних вишколів.

"Ні в одній країні світу немає стільки героїчних постатей, як в Україні. Але попри такий пантеон героїв, ми чомусь живемо не так, як би нам хотілося. Правлять нами зовсім не герої, а люди, які в нашій країні навіть не мали би бути", – зазначив Богдан Федун.

Заступник голови Львівської обласної організації ВО "Свобода" з молодіжних питань Андрій Пшик наголосив: "Важливим етапом формування української нації є виховання свідомої патріотичної молоді. Саме тому ми й надалі плануємо проводити зустрічі з учасниками війни на Сході, а також військово-практичні навчання для школярів із використанням різних макетів зброї, бронежилетів, касок".

Про це повідомили в прес-службі Львівської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Вінничині під час ...
Наступна новина: В Житомирській області у ...

КОМЕНТАРІ