Проєкт "Покращення благоустрою міста" у Львові розпочали з озеленення території біля озера по вул. Симоненка

Проєкт "Покращення благоустрою міста" у Львові розпочали з озеленення території біля озера по вул. Симоненка

04.04.15 12:07 0 802
У Львові 1 квітня 2015 року з ініціативи депутата Львівської міської ради від ВО "Свобода" Андріяна Гутника розпочалися роботи з озеленення території біля озера по вул. Симоненка.

Волонтери разом з працівниками бібліотеки для дітей № 19 та навчально-виховного комплексу ім. Василя Симоненка, а також усіма небайдужими мешканцями посадили понад сотню дерев.

Ініціатор заходу Андріян Гутник зазначив, що роботи відбувались спільно з фахівцями, які навчали усіх учасників не тільки правильно висаджувати хвойні, декоративні дерева та рослини, але й роз'яснювали, як правильно за ними доглядати у майбутньому. "Адже посадити дерево може кожен з нас, проте і в майбутньому за ними потрібний певний догляд", – наголосив депутат.

"Озеленення цієї території ми здійснюємо у комплексі з проведенням інших робіт для покращення благоустрою мікрорайону. Тож разом з волонтерами та учнями школи № 46 ми посадили дерева на відновленій пішохідній алеї вздовж стадіону цього навчального закладу. ми разом зі спеціялістами та усіма небайдужими активними львів'янами розпочали роботи з озеленення території біля озера на вул. Симоненка. Приємно здивувала та кількість людей, навіть цілих сімей, які, незважаючи на несприятливу погоду, прийшли допомогти. Висловлюю щиру подяку усім учасниками заходу.

Саме з думкою про майбутнє молоді ми ініціюємо такі проєкти, і саме вони повинні розділяти відповідальність за підтримку порядку та чистоти нашого міста", – зазначив Андріян Гутник.

Про це повідомили в прес-службі Львівської міської організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ