П'ятий зведений загін львівської міліції завершив службу в Маріуполі

П'ятий зведений загін львівської міліції завершив службу в Маріуполі

04.04.15 11:46 0 651
Завершилося бойове відрядження співробітників чергового зведеного загону ГУМВС України в Львівській області в зоні АТО. Правоохоронці несли службу з охорони стратегічно важливих об'єктів інфраструктури м. Маріуполя. Порушень роботи об'єктів не допущено.

Під надійним захистом львівських міліціонерів вже близько півроку знаходиться енергетична безпека портового міста. За допомогу у підтримці правопорядку бійцям загону подякував начальник ГУМВС України в Донецькій області генерал-майор міліції В'ячеслав Аброськін.

- Я особисто та колектив співробітників донецької міліції вдячні кожному з вас за сприяння у збереженні стабільної оперативної обстановки в місті та протидії злочинності, - звернувся генерал до особового складу зведеного загону, - Ваша допомога дуже цінна як для нас, так і для всіх мирних жителів.

Наказом начальника ГУМВС України в Донецькій області всім бійцям зведеного загону міліції Львівської області оголошено подяку. Особовому складу в особі командира загону Віктора Катерини вручено пам'ятний подарунок. Бійці, які найбільше відзначилися, нагороджені цінними подарунками. Ними стали два дільничних інспектори районних відділів.

В рамках чергової ротації в Львівській області вже пройшов підготовку та відправляється в зону АТО новий зведений загін.

Прес-служба ГУМВС України

в Донецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Закарпаття: ...
Наступна новина: На Волині затримали ...

КОМЕНТАРІ